Ulošci

img_5
Tinejdžeri

Sada nije kasno ako primetite nepravilnost u razvoju stopala svog deteta čak do 14. godine!

img_6
Štikle

Štikle su među najvećim izazivačima deformacija stopala – i zato svaka potpetica traži odgovarajući uložak. Sa našim specijalnim ulošcima pokrivene su visine do čak 20cm!

img_7
Penzioneri

Hodanje je odlična terapija protiv starosti – a sa ovim ulošcima izrađenim od mekih materijala koji zaustavljaju deformacije i pružaju komfor može ponovo da vam bude i zadovoljstvo!

img_1
Deca do 4 godine

Pomoć pri najvažnijim koracima u životu – ulošci bez metatarzalnih jastučića za podizanje tabana, drže nogu u fiziološki najpravilnijem položaju!

img_1
Atletika

Atletika je kraljica sportova ali to znači da uzima danak. S ovim specijalizovanim ulošcima, vašim stopalima će biti lakše da daju svoj maksimum!

img_4_big
Dijabetes

Osetljiva koža i otežano hodanje su prateće posledice s kojima su dijabetičari dobro upoznati, ali ovim ulošcima od posebnih materijala te tegobe ćete lako zaboraviti!

img_8
Dizači tegova

Pravilno držanje stopala i rad nogu su osnova uspeha u zahtevnom sportu dizanja tegova. Zato svako olakšanje puno znači!

img_9
Fudbaleri

Za eksplozivniji trk i precizniji šut – uložak koji čuva najvažnije oruđe svakog fudbalera!

img_10
Grafit

Za one kojima je potrebna izuzetna lakoća bez kompromisa sa izdržljivošću – specijalna serija uložaka izrađena od grafitnih vlakana!

img_11
Klasičan model

Naši klasični muški i ženski modeli, namenjeni za širok dijapazon obuće – od svakodnevne do elegantne sa malom petom.

img_12
Korekcije

Iskustvo ruskih stručnjaka vam donosi ova tri efektna recepta za jednostavno rešavanje najzastupljenijih problema u hodu!

img_3
Košarka

Nema te patike za košarku koja neće biti udobnija kada se ojača ulošcima specijalno napravljenim da učine skok i doskok pravilnijim!